11apr 0 Fun

10 types vakantievrienden met wie je je hotelkamer deelt

Ga je deze zomer op vakantie met je beste vriend(inn)en en kan je ook niet meer wachten? De hotelkamer is echter een .. ja .. bijzondere plek. Aan sommige vrienden kan je je namelijk doodergeren, terwijl anderen de vakantie juist nog legendarischer maken. Grote kans dat jij jezelf of je vrienden herkent in dit lijstje!

 

1. De early bird

1

Ligt tijdens je vakantie er als eerste in en komt er ook weer als eerste uit. Meestal ook rond een uur of 8 en bij dit type geldt de regel: als IK wakker ben dan is IEDEREEN wakker. Schopt daarom ook iedereen uit bed om lekker te gaan ontbijten bij dat ene strandtentje om de hoek.

2. De sloddervos

2

En de sloddervos dan… Een paar uur nadat je hebt ingecheckt in je hotelkamer is het gelijk één grote rotzooi. De slaapkamer, de badkamer, de wc, letterlijk óveral waar je komt zie je een spoor van aanwezigheid van dit type. En dan nog klagen dat diegene alles kwijt is ook.

3. De control freak

3

De grootste vijand van #2. Want o wee als er een broek over een stoel hangt of twee lege colaflessen op het balkon liggen! Als je ervoor wilt zorgen dat je na de eerste dag na aankomst niet meteen in een dikke ruzie gaat belanden, hou je je spullen netjes in de kast of in je koffer. Ook is de control freak degene die de hele vakantie vol plant met alle activiteiten die gedaan moeten worden.

4. De diva

4

Deze kennen we allemaal. Dit type claimt na aankomst meteen 4 planken in de kledingkast (oftewel de helft), pakt het lekkerste bed, gooit gelijk al zijn/haar toiletspullen in de badkamer zodat je blij mag wezen dat je je tandenborstel er nog kwijt kunt. En waag het niet zijn/haar parfum te gebruiken als jullie gaan stappen.

5. De dubbelagent

5

De geheimzinnige, oftewel de dubbelagent, is voor een deel met je groep op vakantie en voor een ander deel ook juist weer niet. Dit type zit constant achter de mannen/vrouwen aan en kan tijdens een stapavondje zomaar (like *poof!*) verdwenen zijn. Omdat de dubbelagent altijd andere ‘plannen’ heeft, is de kans dus groot dat hij/zij de helft van de vakantie niet eens in jullie hotelkamer slaapt.

6. De rockster

6

Maar hey, het is niet alleen maar ellende! Als je van feestjes houdt dan is dit type sowieso je beste vriend! Wil op ieder mogelijk moment een feest bouwen en als jullie geen zin hebben om de deur uit te gaan, bouwt de rockster wel een feestje in de hotelkamer. Alle vakantieburen unite! We gaan nog lááááng niet slapen!

7. De comapatiënt

7

Zegt waarschijnlijk al genoeg. De comapatiënt is ‘s ochtends op geen enkele manier uit zijn/haar nest te branden. Om 09:00 niet en om 14:00 ook niet. Wanneer jullie op het punt staan de deur uit te stappen voor een city trip, blijft dit type dus ook meestal achter. Heeft trouwens ook nooit zin om uitgebreid te gaan eten bij dat relaxte restaurantje en haalt liever een broodje kroket bij die patatkraam om de hoek.

8. De kettingzaag

8

Ongetwijfeld het ergste type en hier wil je dus NIET naast slapen. Dit type snurkt zo hard dat je in staat bent te smeken of je mag slapen bij je buren, uit het andere hotel. Of je nou een rustig avondje hebt of tot in de vroege uurtjes doorfeest, als je eennmaal wilt slapen dan kun je het met de kettingzaag meteen vergeten.

9. Het vergiet

9

Het type dat alle spullen, die je tijdens je zomervakantie sowieso bij je hoort te hebben, dus nooit bij heeft. “Zonnebrandcrème? OH, euh, oeps haha! Vergeten! Maar dat heb jij wel bij toch? Oh shit, wie heeft er een iPhone-lader? Heb de mijne thuis laten liggen…” Het is dus altijd de vraag of dit type gewoon geen zin heeft om van alles mee te nemen of daadwerkelijk een geheugen als vergiet heeft.

10. De maximale genieter

10

Dit type doet er alles aan om het maximale uit zijn/haar vakantie te halen. Heeft jullie hotel een zwembad? Grote kans dat diegene als eerste een duik maakt. Sauna? Let’s go! Oh en is er ook een tennisbaan? Nog nooit gedaan, maar als het er is dan gaat hij/zij er sowieso gebruik van maken.

Dus ben jij de kettingzaag, de diva of de maximale genieter? Hoe dan ook, je zomervakantie van 2017 gaat geweldig worden. Wat? Horen we dat goed? Heb jij je vakantie nog niet geboekt? Ga dan snel naar Beachmasters.nl voordat je favoriete vakantiebestemming al helemaal volgeboekt is!

Reactie