03jan 0 Overig

5 redenen waarom je nu al plannen moet maken voor je volgende zomervakantie

Je volgende vakantie lijkt voor je gevoel misschien nog veel te ver weg, maar dat betekent niet dat je er nu nog niet over na kan denken. Sterker nog, je kunt er júíst beter nu al over nadenken. Waarom? Dat leggen we je hieronder uit:

1. De agenda’s van jou en je vrienden zijn nog leeg

Waar jij en je vrienden in het dagelijks leven een nogal drukke agenda kunnen hebben, zal dat voor over een half jaar wel meevallen. Alle agenda’s zijn nog zo goed als leeg, dus een datum prikken gaat makkelijker dan ooit. Geen eindeloze discussies dit jaar, maar gewoon prikken!
writing-with-a-graphic-pen-picjumbo-com

2. Nu zijn je vrienden nog vrijgezel

Zijn je meeste vrienden vrijgezel? Dat kan over een paar maanden zomaar anders zijn. En hebben ze eenmaal een vriend(in), dan kunnen je vakantieplannen nog wel eens om worden gegooid door hem of haar. Nu snel vastleggen dus, en dan komt alles goed!

3. Er is nog genoeg keuze

Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt. Wil je dicht bij het strand, of juist in het uitgaansgebied? Wil je all inclusive of wil je een zo goedkoop mogelijke accommodatie?  Daarnaast is het nu een stuk goedkoper dan over een paar maanden, omdat er nu nog vroegboekkortingen zij én er is nu nog volop keuze. Beachmasters heeft je van alles te bieden en alles kan nu nog, maar wees er wel snel bij!
swimming-388910_1280

4. De zaken op orde hebben en weten waar je voor spaart

Boek je een vakantie op het allerlaatste moment, dan moet je vaak in één keer de volle mep neerleggen. Boek je ruim van tevoren, dan kun je eerst een deel aanbetalen en later pas het restantbedrag betalen. Superchill, want dan kun je mooi eerst nog even sparen. En daarnaast gaat sparen altijd net even wat makkelijker als je een duidelijk doel hebt.

5. Extra lange voorpret

Dit is misschien nog wel de allerbelangrijkste reden: Hoe eerder je van tevoren boekt, hoe langer de voorpret zal zijn. En iedereen weet dat de voorpret van een vakantie altijd bijna net zo leuk is als de vakantie zelf!
beach-455752_1920

Overtuigd? Datum prikken maar!

Goed, je weet nu wat de ideale mix is van een perfecte vriendenvakantie, je weet waarschijnlijk al met wie je op vakantie wil… Nu alleen de datum nog prikken! En laten we daar nou net een handige, inspirerende tool voor hebben: de Beachmasters datumprikker

 

 

Reactie