21nov 0 Fun

8 dingen die een (vrienden)vakantie helemaal perfect maken

Oke, oke, we geven toe: De zomervakantie is eigenlijk nog maar net voorbij en je volgende vakantie is voor je idee misschien nog veel te ver weg. Maar dat betekent niet dat er nog niet over gedagdroomd kan worden. Of beter nog: plannen maken! Maar voordat er plannen gemaakt worden, moet je eigenlijk eerst bepalen wat je van je volgende vakantie met je vrienden verwacht. En om je een beetje op weg te helpen heeft Beachmasters alvast de ingrediënten voor een -wat ons betreft- perfecte vakantie op een rijtje gezet:

1. Chillen en opladen

Dit is voor de meeste mensen misschien wel de belangrijkste bezigheid tijdens een vakantie. Eindelijk rust. Lekker chillen op het strand of aan het zwembad, om even helemaal bij te komen en natuurlijk op te laden voor de nacht. Check hier jouw reden om op vakantie te gaan!

 

gifme2

2. Stappen tot je er bij neervalt

Wat is een vriendenvakantie nou zonder party? Natuurlijk gaat de feestmodus al aan op het vliegveld, maar eenmaal op de vakantiebestemming kunnen jullie pas écht los gaan. Overdag op het strand of bij een van de vele poolparty’s, en ‘s avonds lekker een kroegentocht doen (die overigens volop georganiseerd worden door Beachmasters) of naar één van de tientallen feesten.

party

3. Summer romance

Of je nou je liefje meeneemt of totally single op vakantie gaat: ook de romance mag niet ontbreken op vakantie. Want zeg nou eerlijk, op vakantie met zomerse temperaturen is natuurlijk alles nét even een tikkeltje zwoeler en sexyer.

romance

4. Actie

Nee, met actie bedoelen we natuurlijk niet de acties die je de nacht ervoor in bed hebt uitgehaald. We hebben het hier over toffe excursies, zoals bungeejumpen, snorkelen, jeepsafari’s, zeilen, fietsen en oke… beerpong rekenen we ook tot actie ?

5. Bruin bakken

Ja, ook jouw huid is nodig toe aan vakantie. Dus smeer je goed in, en bakken maar!

zonnend

6. Quality time met je vrienden

Je kent het wel, jijzelf en iedereen om je heen is druk met van alles. Werk, studie, nieuwe lovers… Daarom is een vakantie natuurlijk de perfecte gelegenheid om weer even ouderwets met je vrienden op te trekken.

7. Cultuur snuiven

Misschien denk je bij een vriendenvakantie niet meteen aan cultuur snuiven, maar toch kunnen we je verzekeren dat ook dat voor de afwisseling best leuk kan zijn. Voor heel eventjes geen stranden en clubs, maar mooie monumenten, natuurparken of dichtbij gelegen eilandjes. Zo zie je nog eens wat van de bestemming! En hebben niet al je vrienden daar zin in? No worries, de groep opsplitsen kan natuurlijk ook gewoon. Je vrienden zie je vanavond wel weer in de club.

the_parthenon_in_athens

8. Rust

Oke, deze hadden we eigenlijk al genoemd, maar dit is dan ook misschien wel een van de belangrijkste dingen van een vakantie. Chillen tot je erbij neervalt. En geniet ervan, want voor je het weet is de vakantie alweer voorbij en verlang je naar de volgende!

 

Via Prankster.nl

Reactie