07apr 0 Fun

DIT ga je komende zomer beleven als je met Beachmasters op jongerenvakantie gaat!

Jaja, de zomer staat om de hoek dus we moeten nog hééééél even wachten op die langverwachte zomervakantie! Om je alvast in de ultieme stemming te brengen hebben wij een aantal dingen op een rij gezet die je sowieso gaat beleven deze zomer!

 

1. Op de dag van vertrek ben je niet meer te houden

giphy-downsized-large

The hype is real! Tas gepakt? Check. Party playlists samengesteld voor in het vliegtuig? Check. Vliegtickets in de hand? Check. Klaar voor de meest epische vakantie van je leven? DUBBEL CHECK!

2. Onderweg begin je natuurlijk al aan een warming-up

2

Want een van jullie heeft vast wel een aardige vader of moeder die jullie een lift naar het vliegveld of de opstapplaats geeft. Dan moet een playlist met de nieuwste tracks natuurlijk wel meteen op max volume worden gezet. Blanes [of andere Beachmasters bestemming] here we come!

 

3. En in het vliegtuig kan het feest al beginnen

3

Denk maar niet dat jij de enige bent die met het vliegtuig naar die gruwelijke vakantiebestemming gaat. Zodra je het vliegtuig instapt kun je er donder op zeggen dat er nog veel meer jongeren zijn die klaar zijn voor die heerlijke zonvakantie aan het strand. Kortom, het hele vliegtuig zit vol lui die net als jij suuuuuuuperlang hebben moeten wachten op die ene vakantie (die dus nú al vet is). Let’s get the party started!

4. Eenmaal aangekomen ga je natuurlijk eerst het strand checken

4

Tassen gedropt? Mooi! Op naar het strand! We kennen allemaal dat gevoel wel wanneer je die eerste stap zet in een kraakheldere zee. Heeeerlijk. Ja, oké, het strand van Scheveningen is ook fijn, maar je kan die gewoon niet vergelijken met een strand aan de Mediterraanse zee. Die prachtige zandstranden van Griekenland, Spanje en Bulgarije zijn gewoon next level!

 

5. Waar je ook heen gaat, er staan een hele hoop aan gave activiteiten op je te wachten

5

Bungeejumpen in Zakynthos, jetskiën in St. Julians of in Lloret gewoon op de klassieke banaan over het water heen scheuren. De adrenalinejunkies onder ons zullen zeker genoeg kick krijgen met alle gave dingen die je bij de Beachmasters bestemmingen kunt doen!

 

6. En je gaat héééél veel mooie dingen zien

6

Spanje, Portugal, Malta, Griekenland, Kroatië, maakt niet uit. Als je ‘s ochtends (of ‘s middags) na een wilde stapavond uit het raam van je hotelkamer kijkt dan is het standaard genieten geblazen. Hetzelfde geldt voor die relaxte city trip, excursie of chillsessie op een parelwit strandje. Waar je dus ook heengaat, je wordt sowieso ondersteboven gegooid door alle prachtige uitzichten!

 

7. Oh, en hadden we al gezegd dat je heel veel mooie dingen gaat zien?

7

Heeft verder geen uitleg nodig. 😉

 

8. Wat betreft wilde stapavonden, dat gaat bij je Beachmasters vakantie heeeeeelemaal goedkomen!

8

Als je echt het maximale uit je vakantie wil halen dan horen een paar stapavondjes daar sowieso bij! Of je nou naar een party-eiland zoals Mallorca gaat of naar het rustigere Malta, er zijn kroegen en discotheken in overvloed. Daarnaast moet je ook écht een keer de epische kroegentochten van Beachmasters meegemaakt hebben. Verzamel dus al je energie bij elkaar en ga minstens één keer feesten tot de zon opkomt. Voor je het weet is je vakantie weer voorbij, dus benut ie-de-re seconde tot de max!

 

9. En wat er ook gebeurt, je laat niemand achter

9

We hebben allemaal zo’n vriend(in) die na één biertje al niet meer te houden is of om 00:30 al staat te gapen. Yup, die moet weer terug naar het hotel gesleept moet worden. Misschien niet de beste manier hoe je je stapavond had gepland, maar hey, dat doen vrienden voor elkaar, toch?

 

10. En als je er even tussenuit bent geglipt met je nieuwe zomerliefde, ga je later sowieso ondervraagd worden

10

Guys, gals: jullie weten hoe het zit! Zodra iemand uit je groep denkt stiekem de club of kroeg uit te sluipen met een nieuwe crush, dan laat je diegene sowieso gaan. Er is echter wel een ongeschreven regel dat de volgende dag het een en ander gedeeld moet worden over hoe het is gegaan. *wink wink*

 

11. Kortom, je gaat je hele vakantie genieten als een god(in)

giphy-downsized-large-1

Want je hebt maandenlang op deze epische zomervakantie moeten wachten. Je hebt een helse winter overleefd, de helse tentamen- of zelfs examenweek moeten doorstaan en je kapot gewerkt voor die extra paar spaarcenten. Een week genieten als een god(in)? Dat gaat helemaal goedkomen!

Lang verhaal kort, dit gaat weer een zomer worden vol prachtige uitzichten, toffe activiteiten, knusse restaurantjes en gruwelijke feesten. Heb jij nog geen vakantie geboekt en ben je aankomende zomer ook toe aan een break? Boek dan snel je vakantie naar een van de exotische partybestemmingen van Beachmasters!

 

Reactie