20feb 0 Inspiratie

#HETLEVENVANEENREISLEIDER

#HETLEVENVANEENREISLEIDER

Of je nu al een dikke vakantie met Beachmasters achter de rug hebt of nog moet gaan, tijdens jouw feestvakantie is er één ding waar je niet omheen kan… De Beachmasters reisleiding! De reisleiders zijn jouw buddy op vakantie: Ze halen je op, brengen je weg, nemen je mee op sleeptouw en zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt. Als reisleider maak je de mooiste feesten mee en streep je zelf ook de tofste activiteiten van je eigen bucketlist. Van kroegentocht tot aan Summer Carnival en van Club Night tot aan Party Crashers. Jij bent erbij! Losgaan is part of the job. De volgende dag sta jij weer fris en fruitig op de Partyboot of giert de adrenaline door je heen tijdens de Jeepsafari. Klinkt niet verkeerd toch?
© Twycer / www.twycer.nl

Een zomer lang vertoeven op een toplocatie

Mallorca, Malta, de Costa’s, Kreta, Albufeira; noem het maar op en je kunt er naartoe met Beachmasters. En waar Beachmasters is, zijn Beachmasters reisleiders. Het gezellige horecapersoneel, de leuke partners en de allertofste collega’s zorgen onder andere voor de zomer van je leven. En die taalbarrière? Met een beetje “¿Que?” en “Yamas!” kom je al een heel eind. Naast heel veel geluksmomenten leer je ook nog eens een nieuwe cultuur kennen.
 giphy-4

De állerleukste partypeople!
De Beachmasters toveren een lach op je gezicht. Eén van de mooie dingen van deze baan is het zien ontstaan van nieuwe vriendschappen en vakantieliefdes die al opbloeien tijdens de eerste kroegentocht. Zorgen dat iedereen een onvergetelijke week heeft, is wat een reisleider energie geeft. Sommige Beachmasters kom je jaren later tegen in een random kroeg en bedanken je nog steeds voor hun topvakantie. Dat is onvergetelijk.

giphy-6

De Beachmasters familie
Maandenlang samen werken en wonen schept een band. Je deelt echt alles met je collega’s en daarmee worden zij als een tweede familie. Ups en downs, tranen van het lachen en herinneringen die je je leven lang niet meer vergeet, je maakt het allemaal mee m
et jouw nieuwe Beachmasters familie.

© Twycer / www.twycer.nl

 

Zijn jullie dan nooit moe?

Maandenlang feesten, gek doen en hard werken eist wel wat van je. Want ondanks dat het de mooiste job ever is, zijn er ook serieuze zaken die geregeld moeten worden. Zo zijn er accommodaties waar we langs moeten, problemen die opgelost moeten worden en eindeloze telefoontjes die gepleegd moeten worden. Soms zijn de nachten maar kort en zit je na 2 uur slaap alweer in de bus naar het vliegveld. Maar geloof ons, dat is het allemaal waard!
 
 afbeelding1
Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat #hetlevenvaneenreisleider de mooiste baan ooit is. Je maakt dingen mee die je normaal nooit zou hebben meegemaakt en creëert iedere dag weer herinneringen waar je met een glimlach aan terugdenkt. Oh en je maakt foto’s, heel veel foto’s. Foto’s waar niet al je collega’s altijd even blij mee zijn (lees: chantagemateriaal) maar wel foto’s waardoor jij terugdenkt aan de zomer van je leven.
Maar pas op, het is verslavend!

giphy-7

Iets voor jou? Solliciteer hier!

Wie weet zie ik jou deze zomer dan wel als mijn collega!
mette

Mette, 21 jaar, Beachmasters reisleider.

Reactie