10mrt 0 Overig

Met deze ultieme voorbereiding op je Beachmasters vakantie komt het heeeeelemaal goed!

Of je over een paar maanden nou naar Malta, Kreta, Albufeira, Mallorca of Zakynthos gaat; de zomer van 2017 gaat gegarandeerd dik worden! Kan jij ook niet meer wachten tot de zomer en wil je ervoor zorgen dat je op en top bent voorbereid? Als je deze tips (bijna) iedere dag aanhoudt dan gaat dat helemaal goedkomen!

 

1. Iedere dag door je oude vakantiefoto’s bladeren

giphy-1

Swipe, flick en scroll door die lading van vorig jaar! Want hoe fijn is het om weer even die toffe momenten naar boven te halen die je afgelopen zomer allemaal hebt meegemaakt? Die ene dag dat je op op een cruiseschip langs de kust van Malta dobberde? Of dat te gekke late night strandfeest in Albufeira? Of die vette crewfoto met je beste vrienden (waar je misschien deze zomer ook weer mee gaat). Wat je tijdens je vorige vakantie ook hebt beleefd, bij Beachmasters gaan we keihard ons best doen om jouw vakantie dit jaar te overtreffen!

2. Werk aan je uithoudingsvermogen

giphy-2

Als je met Beachmasters op vakantie gaat dan ga je zeker wel een feestje of twee pakken. Zoals je vast wel weet hakt een hele nacht feesten in een pub of springen in een discotheek er flink in. Als je de volgende dag na een wilde clubavond niet meteen uitgeteld in een strandstoel wilt liggen, dan wordt het tijd om keihard te werken aan je uithoudingsvermogen. Oftewel: de komende maanden wordt het grenzeloos feesten alsof je leven ervan af hangt! Zo gaat die vakantie vol gave activiteiten en all-nighters geen enkel probleem zijn. #teamnosleep is ready!

3. Elke dag 232.312 verschillende bikini’s (of zwembroeken) passen

giphy-3

Er is bijna geen betere manier om je ultiem voor te bereiden op de zomer dan alvast die stapels bikini’s of zwembroeken uit je kast te halen. Alles moet minimaal 5 keer gepast worden en elke mogelijke combinatie moet weer worden uitgeprobeerd. De kans is trouwens groot dat je huidige collectie weer toe is aan een flinke uitbreiding. Als je nu al begint met inslaan van mooie zomer outfits dan heb je de eerste stap al gezet!

4. En over zwemkleding gesproken…

giphy-4

Er is vast wel een zwembad te vinden bij jou in de buurt, dus breng jezelf alvast in de ultieme zomerstemming door zo nu en dan eens een uurtje op je luchtbedje in het zwembad te dobberen. En. Gewoon. Helemaal. NIKS. Doen. Wel inclusief zonnebril en je favoriete zwemkleding natuurlijk. Negeer het gegil van schreeuwende kinderen en fanatiekelingen die het record 50m borstcrawl willen verbreken en doe alsof je in dat relaxte zwembad ligt van jouw ultieme vakantiebestemming. Gaat helemaal goedkomen zo!

5. Foute kroegnummers instuderen is ook een vereiste

giphy-5

Dit kan je gewoon thuis doen, maar de beste plek om een nieuw repertoire aan nieuwe meezinghits in te studeren is natuurlijk die gouwe ouwe stamkroeg bij jou om de hoek. Dus trommel je vriend(inn)en op en ga de hele avond uit volle borst meeblèren met smartlappen en andere foute kroegen hits. Voor je het weet schreeuw je met “Links Rechts” van Snollebollekes mee als een echte kenner!

6. Vergeet ook niet regelmatig een zonnebankje te pakken

giphy-6

Want ook al naderen we het einde van de winter, de zon laat voorlopig nog wel even op zich wachten. Ga een keer onder de zonnebank (wel uitkijken he!) of spraytan jezelf helemaal kapot. Die zogenaamde winterdip waar iedereen het constant over heeft? Daar heb jij met je gebruinde lichaam natuurlijk helemaal niets van meegekregen!

7. De ultieme danspas oefenen met je groep

giphy-7

Want als je gaat stappen met je crew dan moeten jullie wel even laten zien wie de bazen van de club zijn. Voor de perfecte voorbereiding werk je nu alvast aan de ultieme danspasjes waarmee jullie gegarandeerd de show gaan stelen. Dus zoek een paar dikke clubhits en begin alvast met repeteren.

8. Waar in de praktijk waarschijnlijk toch niks van terecht komt…

giphy-8

Ok, want heel eerlijk, in de praktijk is de helft van je crew toch spoorloos verdwenen of staat ergens in een hoek een date te regelen. En geef ze eens ongelijk.

9. Oh en ben je nog vrijgezel? Tijd om voor de spiegel te staan en te werken aan de meest geniale openingszin!

giphy-9

Het duurt nog zeker een paar maanden voordat je vakantie gaat beginnen dus je hebt nog genoeg tijd om aan creatieve openingszinnen te werken. Als je vol zelfvertrouwen roept “JIJ. IK. HOTELKAMER. NU” kom je er héééél misschien mee weg, maar grote kans dat je hiermee niet gaat scoren. Het is ook zeker geen slecht idee om alles wat je tijdens je zelfstudie hebt geleerd alvast in de praktijk te brengen tijdens een willekeurig stapavondje.

10. En als laatste: vanaf nu wordt het écht tijd om in shape te komen

giphy-10

Ook niet onbelangrijk! Grote kans dat het goede voornemen om in de eerste week van januari meteen te gaan bikkelen in de sportschool is gefaald, dus nu is het écht tijd om aan een strak zomerlichaam te werken. Heb je gelijk nog een reden om weer een berg nieuwe bikini’s of zwembroeken in te slaan. Kortom, JUST. DO. IT.

Zo! Zoals je hebt gelezen is er nog genoeg te doen om maximaal en grenzeloos te kunnen genieten van die welverdiende vakantie aan het strand. Natuurlijk heb je helemaal geen bal aan het bovenstaande als je je vakantie voor zomer 2017 nog niet hebt geboekt. Ga in dat geval naar www.beachmasters.nl voor de tijd van je leven deze zomer!

 

Reactie